{ "applinks" : { "apps": [], "details": [ { "appID": "DCD9SZX7PK.com.roamsoft.FoodHub-Customer-App", "paths": ["*"] } ] } }
[{ "relation": ["delegate_permission/common.handle_all_urls"], "target": { "namespace": "android_app", "package_name": "com.httpgobloom.deeplinking", "sha256_cert_fingerprints": ["63:FA:28:DF:57:77:55:EA:7D:0E:2B:64:FF:BB:B5:55:83:89:94:41:0C:39:21:62:AC:64:F2:D3:9D:B5:22:CF"] } }]
X FoodHub FOODHUB TAKEAWAY

- Levering på 20 minutter

Hent appen

ÅBN
X FoodHub FOODHUB TAKEAWAY

- Levering på 20 minutter

Hent appen

ÅBN

Vilkår og betingelser for Foodhub ApS

foodhub ApS er et selskab, der er registreret i Danmark med CVR-nr. 36538260, A.P Møllers Alle 9c, 2791 Dragør. Alle referencer til foodhub.dk/hjemmesiden, inkluderer alle hjemmesider, software, services og apps som er styret af foodhub ApS.

1. Hvad tilbyder vi dig

foodhub.dk tilbyder dig muligheden for at afgive en ordrer i form af mad og drikke, til levering eller afhentning, hos de restauranter som fremgår på siden foodhub.dk.

Endvidere har du muligheden for at læse/skrive anmeldelser om de enkelte restauranter på hjemmesiden foodhub.dk.

2. Brugervilkår og hjemmesideindhold

Når du som bruger befinder dig foodhub.dk accepterer du vores hjemmesidevilkår. Accepterer du ikke vilkårene for foodhub.dk, skal du forlade foodhub.dk med det samme, og kan dermed ikke bestille produkter igennem foodhub.dk.

Som bruger af foodhub.dk kan du på besøge dele af hjemmesiden uden at afgive ordrer på vores produkter, eller registrerer oplysninger om dig selv.

foodhub.dk kan til enhver tid ændre vilkårene til hjemmesiden. Du bør som bruger af platformen løbende læse vores gældende vilkår, da de er bindende for dig. Du er på hjemmesiden underlagt politikker, vilkår og betingelser, der er gældende på det tidspunkt, du afgiver en ordre på foodhub.dk.

Ved oprettelse af bruger på foodhub, hvad enten det er via app eller på hjemmeside, bekræfter du tilladelsen til at foodhub må sende dig nyhedsbreve på E-mail, via notifikationer på appen og sms. Hvis du ønsker at framelde dig denne service, kan der skrives en skriftlig henvendelse til hello@foodhub.dk

Du er som bruger på foodhub.dk ansvarlig at sikre, at alle som færdes på foodhub.dk via din net forbindelse er kendte med vilkårene for hjemmesiden, samt sørger for de bliver overholdt.

3. Behandling af ordre

Ved afgivelse af en ordre på et eller flere produkter på foodhub.dk, garanterer du at du er i juridisk stand til at indgå bindende aftaler, og at du minimum er over 18 år.

Når du som bruger vælger de ønskede produkter fra menuen hos den valgte restaurant og dernæst afgiver de nødvendige oplysninger, får du muligheden for at afgive din ordre ved at klikke på knappen gennemfør. Evt. fejl skal rettes før ordren gennemføres. Fejl ved bestilling af ordre kan ikke rettes på hjemmesiden.

I tilfælde af betalingen er gået igennem og du ønsker at annullere eller ændre din ordre, skal du kontakte foodhub.dks kundeservice på nr. +45 7199 5534. foodhub.dk stiller dog ingen garanti for at kundeservice kan komme i kontakt med restauranten, eller at restauranten kan imødekomme din ønsker, da de allerede kan være i gang med din ordre. Kan ordren ikke annulleres eller ændres, kan pengene ikke refunderes.

Opstår der en situation, hvor din betaling ikke bliver godkendt, vil den pågældende restaurant hvortil maden er bestilt, ikke modtage ordren og dermed ikke behandle den.

foodhub.dk videredistribuerer din ordre til den valgte restaurant, hvorefter du vil modtage en notifikation, mail eller sms fra foodhub.dk om, at bestillingen er modtaget og under behandling.

4. Betaling

foodhub.dk samarbejder med adskillige restauranter, og indeholder her på baggrund af mange restauranter. Der kan derfor altid være en risiko for at enkelte retter/menuer indeholder forkerte priser. Sker dette, har hverken vi (foodhub ApS) eller den pågældende restaurant ingen forpligtelse til at sikre, at du som kunde får bestillingen til den forkerte pris end den aktuelt gældende pris.

Betalingsmetode

Betalingen kan ikke ske kontant ved levering/afhentning. Betaling skal ske med et betalingskort der accepteres af hjemmesiden, eller med Hubkredit.

Betaler du med kredit- eller debetkort, kan du blive bedt om at vise kortet til chaufføren ved levering, eller hos restauranten ved afhentning. Dette bliver brugt som kontrol af at informationen på kortet og ordren stemmer overens.

5. Hubkredit

Som bruger på foodhub.dk har du din egen Hubkredit konto. Denne konto kan optankes med dit private bankkort. Endvidere kan du med kortet optjene (kick back) gennem anmeldelser (se afsnittet om henvisninger og kick back).

Yderligere kan du via din Hubkredit konto tjene penge som kan udbetales, dette kræver dog at du som minimum har optjent 300 DKK igennem dine henvisninger.

Det er ikke tilladt at indsætte penge på din Hubkredit konto, for så at udbetale disse igen.

6. Kundeservice

Du som kunde er vigtigst for foodhub.dk Kundeservice vil så vidt muligt forsøge at gøre det nemmere at afgive en ordre via foodhub.dk. Kundeservice kan kontaktes på telefon nr. +45 7199 5534.

7. Adgang til hjemmesiden

foodhub.dk forsøger at sikre, at hjemmesiden under normale omstændigheder er tilgængelig 24 timer i døgnet. foodhub kan ikke stilles til ansvar hvis hjemmesiden ikke er tilgængelig på et givent tidspunkt.

Endvidere kan adgangen til foodhub.dk afbrydes uden varsel.

foodhub.dk er ikke fuldstændig sikret. Vi stræber efter at finde forberedelser til beskyttelse af dine oplysninger som overføres til siden, men garanter ikke sikkerhed for disse. Alle overførte oplysninger sker for egen risiko.

8. Brugeradfærd

Alt materiale som overføres til siden, betragtes som værende ikke fortroligt og er dermed ikke dækket af ophavsretten. Endvidere garanterer og accepterer du at du er ejer samt foodhub.dk ingen forpligtelser har til materialet. foodhub.dk vil kunne bruge sådant materiale til kommercielle såvel som ikke kommercielle formål.

Det er som bruger af foodhub.dk ikke tilladt at overføre materialer som er i strid med loven.

Anmeldelser på hjemmesiden må ikke indeholde diskrimination eller støtte vold. Endvidere må indholdet af anmeldelser ikke krænke andres privatliv, såvel som at de ikke må støtte ulovligheder. Du må under ingen omstændigheder udgive dig for at være en anden person.

Ved misligholdelse af ovenstående, forbeholder foodhub.dk retten, til uforpligtende at fjerne anmeldelser/materialer, medmindre loven kræver andet.

Alle anmeldelser og materialer på foodhub.dk som er overført af en bruger, afspejler kunders meninger og skal kun informere dig som bruger. Dette er ikke et råd fra foodhub.dk

Ved misligholdelse af ovenstående accepterer du som bruger at kompensere foodhub.dk for omkostninger, som er fremført mod foodhub.dk fra restauranter eller andre.

9. Henvisninger og kick back

Som bruger har du på foodhub.dk mulighed for at dele dine anmeldelser, og dermed henvise til den anmeldte restaurant, på tværs af sociale medier og mere. Ved at dele din anmeldelse har du mulighed for at tjene et (kick back) i form af procenter, når andre brugere afgiver en ordre gennem dit unikke link.

Procenter som afgives ved (kick back) afgøres af den enkelte restaurant.

Du som bruger modtager dit samlet (kick back) på din Hubkredit konto.

10. Voucherkoder, kampagner og lign.

foodhub.dk kan opsætte kampagner og rabatter til de registrerede aktive bruger på foodhub.dk. Disse rabatter kan ikke udbetales som kontanter til brugerens konto og dermed ej heller bruges efter udløbsdato. I tilfælde af at disse koder er forfalske, har foodhub.dk ingen forpligtelse til at indløse disse.


Voucher betingelser:

 • Voucherkoder gælder kun nye bruger af Foodhub medmindre andet er angivet
 • Nye bruger må kun bruge koden én gang. I nogle tilfælde kan en voucher gælde for mere end én ordre, da ville dette tydeligt fremgå i markedsføringen. Efterfølgende ordrer udover den første vil blive afvist.
 • En ny bruger er når der oprettes en ny profil enten med mail, facebook eller google konto, for derefter at vælge mad fra restaurantlisten og angive voucherkoden ved check-ud.
 • Ved brug af voucherkode vil der altid være et minimumsbeløb ift ordren.
 • Ved hver voucherkode vil der være en udløbsdato medmindre andet er angivet. Voucherkoder kan ikke anvendes efter udløbsdato.
 • Der kan kun anvendes én voucherkode pr. Ordre.
 • Voucherkoder kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller Hubkredit.

 • NB: ”fast50” kampagnen udløber d. 18.03.2018 kl. 22.45 - Derefter er denne kode ikke aktiv eller gyldig.

  11. foodhub.dk som link

  Det er tilladt for dig som bruger at oprette link til hjemmesiden (https://foodhub.dk), så længe det ikke sker i strid mod loven, eller falder tilbage på foodhub.dk.

  12. Fraskrivelse af ansvar

  foodhub.dk tilstræber at sikre at oplysningerne løbende bliver opdateret, men lover ikke at de er fuldstændige.

  Du som bruger accepterer ved brug af hjemmesiden at foodhub.dk ingen ansvar har for hvad restauranten foretager sig.

  foodhub.dk garanterer ikke at produkterne som bestilles gennem hjemmesiden svaret til dine forventninger, og fratager sig alt ansvar for dette.

  De tider der er oplyst på foodhub.dk er nogenlunde præcise tider. Vi forbeholder os dog retten til at komme maks. 15 minutter efter den angivende tid.

  13. foodhub.dks Ansvar

  foodhub.dks vilkår begrænser ikke vores ansvar i forbindelse med personskade og død. Du har dog stadig dine lovbestemte rettigheder.

  foodhub.dks ansvar er så vidt muligt i henhold til gældende lovgivning, begrænset i forhold til tab til den fulde værdi af transaktionen som du har foretaget dig via foodhub.dk. foodhub.dk kan ikke holdes ansvarlige for yderligere tab, hverken direkte eller indirekte såvel som skader.

  Endvidere er foodhub.dk forpligtet til at værne om dine personoplysninger.

  14. Suspendering og kommunikation

  foodhub.dk forbeholder sig retten til at opsige/suspendere dig som bruger af hjemmesiden, ved at give skriftelig besked på E-mail, såfremt hvis du misligholder vilkår og betingelser for foodhub.dk.

  Ved brug af foodhub.dk accepterer du at størstedelen af vores kommunikation foregår elektronisk.

  15. Begivenheder uden for vores kontrol

  foodhub.dk er ikke ansvarlige for hændelser som forsinkelser, og mere, i henhold til vilkår og betingelser, som er uden for foodhub.dks kontrol jf. Force majeure.

  16. Generelt

  foodhub.dks handelsbetingelser er underlagt den danske lovgivning, og skal fortolkes herefter. foodhub ApS har ansvaret for foodhub.dk og andre apps/sider som tilhører denne.

  scroll_up