{ "applinks" : { "apps": [], "details": [ { "appID": "DCD9SZX7PK.com.roamsoft.FoodHub-Customer-App", "paths": ["*"] } ] } }
[{ "relation": ["delegate_permission/common.handle_all_urls"], "target": { "namespace": "android_app", "package_name": "com.httpgobloom.deeplinking", "sha256_cert_fingerprints": ["63:FA:28:DF:57:77:55:EA:7D:0E:2B:64:FF:BB:B5:55:83:89:94:41:0C:39:21:62:AC:64:F2:D3:9D:B5:22:CF"] } }]
X FoodHub FOODHUB TAKEAWAY

- Levering på 20 minutter

Hent appen

ÅBN
X FoodHub FOODHUB TAKEAWAY

- Levering på 20 minutter

Hent appen

ÅBN

Vilkår og betingelser for Foodhub ApS

foodhub ApS er et selskab, der er registreret i Danmark med CVR-nr. 36538260, A.P Møllers Alle 9c, 2791 Dragør. Alle referencer til foodhub.dk/hjemmesiden, inkluderer alle hjemmesider, software, services og apps som er styret af foodhub ApS.

Opdatering af vilkår: 25 Maj 2018

1. Hvad tilbyder vi dig

foodhub.dk tilbyder dig muligheden for at afgive en ordrer i form af mad og drikke, til levering eller afhentning, hos de restauranter som fremgår på siden foodhub.dk.

Endvidere har du muligheden for at læse/skrive anmeldelser om de enkelte restauranter på hjemmesiden foodhub.dk.

2. Brugervilkår og hjemmesideindhold

Når du som bruger befinder dig foodhub.dk accepterer du vores hjemmesidevilkår. Accepterer du ikke vilkårene for foodhub.dk, skal du forlade foodhub.dk med det samme, og kan dermed ikke bestille produkter igennem foodhub.dk.

Som bruger af foodhub.dk kan du på besøge dele af hjemmesiden uden at afgive ordrer på vores produkter, eller registrerer oplysninger om dig selv.

foodhub.dk kan til enhver tid ændre vilkårene til hjemmesiden. Du bør som bruger af platformen løbende læse vores gældende vilkår, da de er bindende for dig. Du er på hjemmesiden underlagt politikker, vilkår og betingelser, der er gældende på det tidspunkt, du afgiver en ordre på foodhub.dk.

Ved oprettelse af bruger på foodhub, hvad enten det er via app eller på hjemmeside, bekræfter du tilladelsen til at foodhub må sende dig nyhedsbreve på E-mail, via notifikationer på appen og sms. Hvis du ønsker at framelde dig denne service, kan der skrives en skriftlig henvendelse til hello@foodhub.dk

Du er som bruger på foodhub.dk ansvarlig at sikre, at alle som færdes på foodhub.dk via din net forbindelse er kendte med vilkårene for hjemmesiden, samt sørger for de bliver overholdt.

3. Behandling af ordre

Ved afgivelse af en ordre på et eller flere produkter på foodhub.dk, garanterer du at du er i juridisk stand til at indgå bindende aftaler, og at du minimum er over 18 år.

Når du som bruger vælger de ønskede produkter fra menuen hos den valgte restaurant og dernæst afgiver de nødvendige oplysninger, får du muligheden for at afgive din ordre ved at klikke på knappen gennemfør. Evt. fejl skal rettes før ordren gennemføres. Fejl ved bestilling af ordre kan ikke rettes på hjemmesiden.

I tilfælde af betalingen er gået igennem og du ønsker at annullere eller ændre din ordre, skal du kontakte foodhub.dks kundeservice på nr. +45 7199 5534. foodhub.dk stiller dog ingen garanti for at kundeservice kan komme i kontakt med restauranten, eller at restauranten kan imødekomme din ønsker, da de allerede kan være i gang med din ordre. Kan ordren ikke annulleres eller ændres, kan pengene ikke refunderes.

Opstår der en situation, hvor din betaling ikke bliver godkendt, vil den pågældende restaurant hvortil maden er bestilt, ikke modtage ordren og dermed ikke behandle den.

foodhub.dk videredistribuerer din ordre til den valgte restaurant, hvorefter du vil modtage en notifikation, mail eller sms fra foodhub.dk om, at bestillingen er modtaget og under behandling.

4. Betaling

foodhub.dk samarbejder med adskillige restauranter, og indeholder her på baggrund af mange restauranter. Der kan derfor altid være en risiko for at enkelte retter/menuer indeholder forkerte priser. Sker dette, har hverken vi (foodhub ApS) eller den pågældende restaurant ingen forpligtelse til at sikre, at du som kunde får bestillingen til den forkerte pris end den aktuelt gældende pris.

Betalingsmetode

Betalingen kan ikke ske kontant ved levering/afhentning. Betaling skal ske med et betalingskort der accepteres af hjemmesiden, eller med Hubkredit.

Betaler du med kredit- eller debetkort, kan du blive bedt om at vise kortet til chaufføren ved levering, eller hos restauranten ved afhentning. Dette bliver brugt som kontrol af at informationen på kortet og ordren stemmer overens.

5. Hubkredit

Som bruger på foodhub.dk har du din egen Hubkredit konto. Denne konto kan optankes med dit private bankkort. Endvidere kan du med kortet optjene (kick back) gennem anmeldelser (se afsnittet om henvisninger og kick back).

Yderligere kan du via din Hubkredit konto tjene penge som kan udbetales, dette kræver dog at du som minimum har optjent 300 DKK igennem dine henvisninger.

Det er ikke tilladt at indsætte penge på din Hubkredit konto, for så at udbetale disse igen.

6. Kundeservice

Du som kunde er vigtigst for foodhub.dk Kundeservice vil så vidt muligt forsøge at gøre det nemmere at afgive en ordre via foodhub.dk. Kundeservice kan kontaktes på telefon nr. +45 7199 5534.

7. Adgang til hjemmesiden

foodhub.dk forsøger at sikre, at hjemmesiden under normale omstændigheder er tilgængelig 24 timer i døgnet. foodhub kan ikke stilles til ansvar hvis hjemmesiden ikke er tilgængelig på et givent tidspunkt.

Endvidere kan adgangen til foodhub.dk afbrydes uden varsel.

foodhub.dk er ikke fuldstændig sikret. Vi stræber efter at finde forberedelser til beskyttelse af dine oplysninger som overføres til siden, men garanter ikke sikkerhed for disse. Alle overførte oplysninger sker for egen risiko.

8. Brugeradfærd

Alt materiale som overføres til siden, betragtes som værende ikke fortroligt og er dermed ikke dækket af ophavsretten. Endvidere garanterer og accepterer du at du er ejer samt foodhub.dk ingen forpligtelser har til materialet. foodhub.dk vil kunne bruge sådant materiale til kommercielle såvel som ikke kommercielle formål.

Det er som bruger af foodhub.dk ikke tilladt at overføre materialer som er i strid med loven.

Anmeldelser på hjemmesiden må ikke indeholde diskrimination eller støtte vold. Endvidere må indholdet af anmeldelser ikke krænke andres privatliv, såvel som at de ikke må støtte ulovligheder. Du må under ingen omstændigheder udgive dig for at være en anden person.

Ved misligholdelse af ovenstående, forbeholder foodhub.dk retten, til uforpligtende at fjerne anmeldelser/materialer, medmindre loven kræver andet.

Alle anmeldelser og materialer på foodhub.dk som er overført af en bruger, afspejler kunders meninger og skal kun informere dig som bruger. Dette er ikke et råd fra foodhub.dk

Ved misligholdelse af ovenstående accepterer du som bruger at kompensere foodhub.dk for omkostninger, som er fremført mod foodhub.dk fra restauranter eller andre.

9. Henvisninger og kick back

Som bruger har du på foodhub.dk mulighed for at dele dine anmeldelser, og dermed henvise til den anmeldte restaurant, på tværs af sociale medier og mere. Ved at dele din anmeldelse har du mulighed for at tjene et (kick back) i form af procenter, når andre brugere afgiver en ordre gennem dit unikke link.

Procenter som afgives ved (kick back) afgøres af den enkelte restaurant.

Du som bruger modtager dit samlet (kick back) på din Hubkredit konto.

10. Voucherkoder, kampagner og lign.

foodhub.dk kan opsætte kampagner og rabatter til de registrerede aktive bruger på foodhub.dk. Disse rabatter kan ikke udbetales som kontanter til brugerens konto og dermed ej heller bruges efter udløbsdato. I tilfælde af at disse koder er forfalske, har foodhub.dk ingen forpligtelse til at indløse disse.


Voucher betingelser:

  • Voucherkoder gælder kun nye bruger af Foodhub medmindre andet er angivet
  • Nye bruger må kun bruge koden én gang. I nogle tilfælde kan en voucher gælde for mere end én ordre, da ville dette tydeligt fremgå i markedsføringen. Efterfølgende ordrer udover den første vil blive afvist.
  • En ny bruger er når der oprettes en ny profil enten med mail, facebook eller google konto, for derefter at vælge mad fra restaurantlisten og angive voucherkoden ved check-ud.
  • Ved brug af voucherkode vil der altid være et minimumsbeløb ift ordren.
  • Ved hver voucherkode vil der være en udløbsdato medmindre andet er angivet. Voucherkoder kan ikke anvendes efter udløbsdato.
  • Der kan kun anvendes én voucherkode pr. Ordre.
  • Voucherkoder kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller Hubkredit.

  • NB: ”fast50” kampagnen udløber d. 18.03.2018 kl. 22.45 - Derefter er denne kode ikke aktiv eller gyldig.

    11. foodhub.dk som link

    Det er tilladt for dig som bruger at oprette link til hjemmesiden (https://foodhub.dk), så længe det ikke sker i strid mod loven, eller falder tilbage på foodhub.dk.

    12. Fraskrivelse af ansvar

    foodhub.dk tilstræber at sikre at oplysningerne løbende bliver opdateret, men lover ikke at de er fuldstændige.

    Du som bruger accepterer ved brug af hjemmesiden at foodhub.dk ingen ansvar har for hvad restauranten foretager sig.

    foodhub.dk garanterer ikke at produkterne som bestilles gennem hjemmesiden svaret til dine forventninger, og fratager sig alt ansvar for dette.

    De tider der er oplyst på foodhub.dk er nogenlunde præcise tider. Vi forbeholder os dog retten til at komme maks. 15 minutter efter den angivende tid.

    13. foodhub.dks Ansvar

    foodhub.dks vilkår begrænser ikke vores ansvar i forbindelse med personskade og død. Du har dog stadig dine lovbestemte rettigheder.

    foodhub.dks ansvar er så vidt muligt i henhold til gældende lovgivning, begrænset i forhold til tab til den fulde værdi af transaktionen som du har foretaget dig via foodhub.dk. foodhub.dk kan ikke holdes ansvarlige for yderligere tab, hverken direkte eller indirekte såvel som skader.

    Endvidere er foodhub.dk forpligtet til at værne om dine personoplysninger.

    14. Suspendering og kommunikation

    foodhub.dk forbeholder sig retten til at opsige/suspendere dig som bruger af hjemmesiden, ved at give skriftelig besked på E-mail, såfremt hvis du misligholder vilkår og betingelser for foodhub.dk.

    Ved brug af foodhub.dk accepterer du at størstedelen af vores kommunikation foregår elektronisk.

    15. Begivenheder uden for vores kontrol

    foodhub.dk er ikke ansvarlige for hændelser som forsinkelser, og mere, i henhold til vilkår og betingelser, som er uden for foodhub.dks kontrol jf. Force majeure.

    16. Generelt

    foodhub.dks handelsbetingelser er underlagt den danske lovgivning, og skal fortolkes herefter. foodhub ApS har ansvaret for foodhub.dk og andre apps/sider som tilhører denne.

    17. GDPR

    Persondatapolitik

    Hos Foodhub er fokus at du som Bruger er tryg ved at bruge os. Når du bruger vores hjemmeside eller applikation (herefter Foodhub hjemmesiden) indsamler, bruger og vi dine personoplysninger. Denne beskyttelse og fortrolighed er vigtig for os, idet vi behandler dine oplysninger ansvarsfuldt, med respekt for privatlivets fred og naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivningen, herunder databeskyttelsesloven. Denne persondatapolitik er udarbejdet til at oplyse om Foodhubs opbevaring og behandling af dine persondata op Foodhubs hjemmeside, og indgår på samme vilkår med Foodhubs øvrige politikker som en integreret del af betingelserne for brugere af hjemmesiden. Denne politik regulerer behandlingen af personoplysninger udført af Foodhub i forbindelse med leveringen af ydelserne. Denne persondatapolitik, vil forklare hvordan vi vil behandle dine personoplysninger, hvilken kategori af personoplysninger disse aktiviteter omfatter samt formålet med og retsgrundlaget for disse behandlingsaktiviteter. Dernæst vil vi forklare hvornår og hvorfor dine personoplysninger videregives til en tredjepart samt informerer om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger.

    Dataansvarlig

    Foodhub er dataansvarlig i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen i relation til registrering af data på Foodhubs hjemmeside. Eventuel henvendelse vedr. dine persondata skal ske skriftligt til hello@foodhub.dk. 

    Formål og oprindelse

    Når du som privatperson opretter dig som bruger på Foodhub, giver du os specifikt følgende oplysninger:

  • Navn
  • E-mail
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Foodhub indsamler og behandler ovenstående oplysninger i følgende tilfælde:

  • Når du direkte afgiver oplysninger f.eks. ved oprettelse af konto
  • Når du anvender Foodhub hjemmesiden, og
  • Når du interagerer med andre platforme eller tjenester, f.eks. sociale medier, såfremt du anvender din Facebook-konto til at logge på din Foodhub konto. Foodhub indsamler og behandler oplysninger om brugerens placering, transaktioner, specifikke tjenestebehov, anvendelse af Foodhub hjemmesiden, samt data om kommunikation med partnere af Foodhub. Som bruger af Foodhub, når du bestiller mad, med transport samtykker du til, at Foodhub videregiver dit navn, telefonnummer, bestillingsdata såsom adresser, estimeret pris og tid, samt placering til partnere af Foodhub. Efter levering af ordre, vil bestillingsdata være synlige for brugeren, samt den aktuelle partner, der leverer ordren. Formålet og baggrunden med indsamlingen af ovenstående oplysninger er til for at sikre, at partnere af Foodhub, kan gennemføre ordren på vegne af brugeren.
  • Som bruger samtykker og accepter du, at Foodhub må anvende dine oplysninger i forbindelse med følgende:

  • Levering af produkter, tjenesteydelser og kundesupport gennem Foodhubs hjemmeside.
  • Kommunikation med Foodhubs partnere og/eller Foodhub
  • Fremsendelse af relevante beskeder og information til dig såsom nyheder, udviklingstiltag, nye samarbejdsmuligheder og kvalitetssikring
  • Personliggørelse samt generel forbedring og udvikling af Foodhubs ydelser
  • Vi anvender dine personlige oplysninger for at kunne administrere og betjene dig som Bruger samt for at overholde den gældende lovgivning og sikre overholdelse af Forretningsbetingelserne.

    BESTILLINGSDATA

    Når du som bruger anvender Foodhub hjemmesiden, vil dette generer data ved bestilling af ordre, disse data kan ses direkte via Foodhub hjemmesiden. Oplysningerne om brugeres bestillingsdata registreres, for at kunne betjene og hjælpe den enkelte bruger, når denne vælger at ligge en ordre hos Foodhub. Derudover registreres oplysningerne for at kunne dokumentere en pris på levering for både brugeren og Foodhubs partner, samt for ikke at stride imod gældende lovgivning herunder bogføringsloven. Du som bruger har alle ejerrettigheder til bestillingsdata, der behandles på Foodhub hjemmesiden. Facebook må KUN anvende sådanne data, i det omfang dette sker i nødvendige situationer, for at kunne hjælpe en bruger ved levering. Foodhub forpligter sig til at holde ALLE bestillingsdata fortrolige i forhold til tredjeparter, medmindre disse tredjeparter, er en partner af Foodhub, der bidrager til levering af ordre bestilt gennem Foodhub hjemmesiden. Foodhub forpligter sig til at implementere hensigtsmæssige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at data beskyttes mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse eller ændring, hændeligt eller ulovligt tab og enhver tredjeparts uautoriserede adgang.

    BETALINGSOPLYSNINGER


    Betalingen for en gennemført ordre, foregår via brugerens tilknyttede kreditkort, hvorfor Foodhub anvender en betalingstjenesteudbyder til at forbinde brugerens tilknyttede kreditkort til Foodhub hjemmesiden. Ved brug af Foodhub hjemmesiden, er du indforstået med, at Foodhub er nødsaget til at videregivere dine betalingsoplysninger til anvendte betalingstjenesteudbyder for at foretage betaling for dine bestilte ordre. Dine betalingsoplysninger behandles af hensyn til opfyldelse af Forretningsbetingelserne som du ved brug af Foodhub hjemmesiden er part i jf. Artikel 6b i Databeskyttelsesloven.

    
BEHANDLING OG OPBEVARING AF PERSONDATA

    
Dine personoplysninger vil altid blive behandlet i overensstemmelse med god databehandlingsskik og i henhold til gældende lovgivning herom. Foodhub vil når du anvender Foodhub hjemmesiden, opbevare persondata og vil kun være berettiget til at behandle dine persondata ud fra dine dokumenterede instruktioner samt i det omfang, det er nødvendigt for at gennemføre en bestilt ordre af en bruger.

    ADGANG OG OVERFØRSEL AF PERSONDATA

    Adgang til en brugers persondata vil blive begrænset så vidt mest muligt, således kun de personer der har brug for oplysningerne har adgang. Personer med autorisation til at behandle personoplysninger er underlagt en hensigtsmæssig lovpligtig fortrolighedsforpligtelse, og Foodhub har desuden vedtaget en intern persondatapolitik, som alle medarbejdere skal overholde, såfremt vedkommende har adgang til persondata. Foodhub er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger og gør brug af databehandlere i forskellige situationer som fx til betaling, administration, markedsføring, analyse og udvikling. Disse databehandlere er leverandører, rådgivere, marketingbureauer, pengeinstitutter, inkassobureauer mv. Når dine oplysninger deles med databehandlere, sikrer vi de nødvendige garantier og sikkerhedsforanstaltninger og overholdelse heraf ved at lave databehandleraftaler med dem. Befinder vores databehandlere sig uden for EU/EØS, laves aftaler der overholder de EU-godkendte standarder for overførsel af persondata.


    DINE RETTIGHEDER

    Som bruger kan du altid henvende dig ved en skriftlig anmodning til hello@foodhub.dk, for at modtage en meddelelse om, hvilke oplysninger Foodhub behandler om dig i henhold til gældende lovgivning herom. Snarest muligt og som hovedregel inden 3 uger efter modtagelsen af din anmodning, vil oplysningerne blive udleveret. Når oplysningerne er udleveret kan du tidligst anmode om tilsvarende oplysninger igen med rimeligt mellemrum herefter. Ved at logge ind på Foodhub hjemmesiden kan du dog hurtigt selv få et overblik over de fleste data, der er registreret om dig. Hvis de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, kan du kræve disse data berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til behandlingen af personoplysninger. Du skal dog være opmærksom på, at vores behandling i langt de fleste tilfælde enten er et krav, der følger af lovgivningen, eller er nødvendig for, at du kan være Bruger hos Foodhub, og vi kan betjene dig. Persondata skal i alle tilfælde slettes, når det ikke længere er nødvendigt at opbevare data i relation til de ovenfor angivne formål, medmindre loven forpligter Foodhub til at fortsætte med at opbevare oplysningerne for at opfylde lovpligtige forpligtelser såsom til enhver tid gældende skatte- eller bogføringsregler. Som udgangspunkt slettes dine data 5 år efter ophør af anvendelse af Foodhub hjemmesiden af hensyn til bogføringslovens regler.


    ORIENTERENDE HENVENDELSER

    Som Bruger giver du tilladelse til, at Foodhub kan henvende sig med orienterende mails, nyhedsbreve, SMS eller opkald indeholdende nyheder, udviklingstiltag, nye samarbejdsmuligheder, kvalitetssikring mv. Samtykket kan til enhver tid begrænses eller tilbagekaldes ved henvendelse til Foodhub via e-mail til
hello@foodhub.dk

    ÆNDRINGER AF PERSONDATAPOLITIK

    Fra tid til anden foretager vi opdateringer af eller tilføjelser til denne persondataspolitik om beskyttelse af personoplysninger, så den afspejler en ny eller ændret praksis vedrørende beskyttelse af personoplysninger. Du kan altid øverst i denne persondatapolitik se, hvornår politikken sidst er opdateret eller ændret. I tilfælde af væsentlige ændringer, vil dette blive oplyst ved en synlig meddelelse på www.foodhub.dk eller via e-mail til din tilknyttede e-mailadresse. Foodhub kan til enhver tid ændre i afsnittet om fortrolighed, men du modtager underretning herom, såfremt der er tale om væsentlige ændringer. Hvis du ikke kan acceptere de ændrede vilkår, skal du ophøre med at bruge Foodhub hjemmesiden og kræve sletning af din konto ved at rette henvendelse ti hello@foodhub.dk.


    KLAGE

    
Foodhub vil kun være ansvarlig for skader forårsaget af behandling af persondata, hvis Foodhub ikke har overholdt forpligtelser i den generelle forordning om databeskyttelse eller hvis Foodhub har handlet uden for eller i strid med dine retmæssige instruktioner. Klager vedrørende Foodhub behandling af dine persondata skal indgives skriftligt til hello@foodhub.dk Medfører dette ikke en afklaring, kan en eventuel klage herefter sendes til Datatilsynet. Den aktuelle kontaktadresse kan findes på www.datatilsynet.dk.

    scroll_up